Hlavní obsah
Článek

Přestože jsou vysoké teploty Janu Kačerovi (81) protivné, rozhodl se vyrazit do společnosti na premiéru snímku Chata na prodej. V tom si také sám zahrál a v roli dědečka se tak po delší době objevil opět na filmovém plátně.

„Scénář byl moc hezký, líbilo se mi to po všech stránkách, hlavně se mi líbilo, že ten můj dědeček je mlčící role, a přitom má velký význam pro ten film, dokonce v tom scénáři toho bylo ještě trochu víc,“ svěřil Super.cz Kačer, který snad ve filmu neřekl víc než tři věty.

„Navíc po mé velké filmové pauze si na mě vzpomněl mladý člověk a parta lidí, co v tom měla hrát, mě zaujala,“ dodal herec, který si premiéru snímku se svými kolegy velmi užil. Přestože nejdříve plánoval dorazit se svou manželkou herečkou Ninou Divíškovou (82), raději ji nechal doma, svěřil nám ale, jak manželé, kteří jsou spolu 56 let, tráví letošní léto.

„Horko nemám rád, je to pro mě dost těžké, já jsem se svou ženou už docela dlouho a moje žena, ne že by byla nemocná, ale je teď taková sedící, takže já jsem se ženou na zahradě našeho domku a užíváme si, že je hezký den,“ dodal na závěr herec, který se další pěkné filmové roli prý vůbec nebrání.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám