Hlavní obsah
Článek

Po letech se objeví i na jiných prknech než na své domovské scéně Divadla Bez zábradlí. Karel Heřmánek (76) se totiž už od podzimu bude se svým synem Karlem Heřmánek mladším (29) potkávat v pohádkové show, připravované podle stejnojmenné pohádky Tři oříšky pro Popelku.

„Role krále mne tak nezaujala jako Vincek. Nabízí více poloh. Doufám, že i humorných,“ prozradil Karel Heřmánek starší, který zdědil roli po Vladimiru Menšíkovi. Podle svých slov se srovnání s Menšíkem neobává, ale ví, že se mu asi nevyhne. „Byl bych rád, kdyby ten můj Vincek byl možná jiný než Menšíkův, ale stejně dobrý,“ přeje si Heřmánek, který je rád, že si zahraje i se svým synem. Ten poslední dva roky kvůli práci pendloval mezi Amerikou a Českem a nyní se na nějakou dobu opět vrací domů.

„Na návštěvy doma jsem neměl moc čas. Teď si to vynahradíme. Zkušenost spolu již máme. Hrajeme spolu například v představení Jistě, pane premiére, právě v Divadle Bez zábradlí,“ prozradil představitel prince, který se prý to, že si s tátou zahraje, dozvěděl od své maminky, bývalé televizní hlasatelky Hany Heřmánkové (55).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám