Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda britských reality show Katie Price (45) byla přistižena za volantem svého vozu. Jela s dětmi domů z letiště Gatwick, přestože jí na půl roku sebrali řidičák. Snímky, na kterých sedí za volantem, byly zveřejněny jen pár dní poté, co se šla sama udat na policii.

Když Price zjistila, že takové snímky existují, raději se sama přiznala. Na svém Instagramu se fanouškům později svěřila s tím, že si myslela, že už má po zákazu. Když si ale uvědomila, že to tak není, sama se přihlásila na policii, aby ulevila svému svědomí.

Katie přišla o řidičák v únoru již podruhé, a to za překročení povolené rychlost. Poprvé přišla o řidičák v roce 2012, kdy nemohla řídit po dobu 12 měsíců. Vše se stalo kvůli tomu, že neplatila pokuty za překročení povolené rychlosti.

Zprávy o jejím prohřešku přišly jen pár dní poté, co vyšlo najevo, že Katie bude muset nejspíš prodat dům, ve kterém žila s dětmi a manželem Kieranem Haylerem. S tím se rozvádí a údajně potřebuje peníze, aby splatila dluhy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám