Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka, která má na kontě řadu seriálových, filmových, ale také nespočet divadelních rolí, v neděli slaví 47. narozeniny. A ačkoli Dana Morávková (52) oslaví za tři roky padesátiny, tak její životní elán a krásu jí může leckdo závidět, což také dokazují snímky, kterými se pochlubila.

Nás samozřejmě zajímalo, jak plánuje herečka dnešní den oslavit. „Narozeniny oslavím s rodinou v Rakousku, kde právě trávíme dovolenou. Rakousko jsme si doslova zamilovali, jsme tu již poněkolikáté,“ svěřila se Super.cz Morávková, která se ráda stará nejen o svou vizáž, ale také o štíhlou figuru.

„Snažím se mít stále dostatek pohybu, mám skvělou rodinu, beru život s humorem, moc mě baví práce, kterou mohu dělat a toho si moc vážím,“ řekla nám Dana, kterou po návratu z Rakouska čekají pracovní povinnosti.

„Od příštího týdne začínáme zkoušet opět muzikál Trhák v Divadle Broadway, kde budu hrát listonošku. To je další práce, ze které mám radost, sešla se bezvadná parta  a moc se na to těším,“ dodala závěrem oslavenkyně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám