Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Karolína Kurková (27) opět boduje. Spolu s kolegyněmi Mirandou Kerr (28) a Carolyn Murphy (38) se stala tváří nové kolekce populární americké módní značky Rag & Bone. Karolína fotila v rámci kampaně nazvané DIY na italské Ischii. Zajímavostí je, že za objektivem stála její kolegyně z módní branže Helena Christensen (42), jež patřila mezi nejslavnější vlnu modelek 90. let podobně jako Naomi Campbell, Claudia Schiffer či Cindy Crawford.

Značka Rag & Bone byla založena teprve v roce 2002 v New Yorku, ale už se stačila výrazně zapsat do povědomí módních 'fajnšmekrů'. Originální je navíc její postoj k vytváření kampaní. Nejen, že za fotoaparátem nestojí žádný profesionál, ale i celé focení je čistě v rukou modelek. Ty si samy nakombinují oblečení podle svého vkusu a před objektivem nakonec pózují také jen dle svého uvážení.

A Karolína se rozhodla být poměrně odvážná. Jedním ze zvolených modelů byly černé džíny s červenobílou pruhovanou košilí, kterou Karolína nechala rozepnutou a navíc byla mokrá, takže dokonale kopírovala Karolínino jinak nahé tělo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám