Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Rose McGowan (44) je samé překvapení. Nedávno se objevila na newyorském festivalu Ozy, kde jí byla oporou její nová známost. Tou je bezpohlavní model Rain Dove (28), který preferuje, aby byl označován jako "Oni".

Dove se narodil jako žena, ale díky maskulinnímu vzhledu začal předvádět pánskou i dámskou módu. „Myslím, že lidé jsou androgynní, ale vytvořili jsme si pohlaví. Androgynní se vztahuje na někoho, kdo je fyzicky nespecifikovatelný. Lidé prostě netuší, co máte v kalhotách,“ řekl v rozhovoru pro Buzzfeed.

Sama McGowan se začátkem roku nechala slyšet, že nadále nechce být identifikována podle žádného pohlaví. „Nechci být muž ani žena, věc se má tak, prostě nejsem ani jedno,“ uvedla pro Love Alexi. Před Dovem byla McGowan ve vztahu s producentem Bootsem, který byl její první vážnou známostí po rozvodu s hudebníkem Daveyem Detailem v roce 2016.

There are things people often think I am that ARE "commonly most advantageous" & usually safest (in my personal experience). Here is the list in order! (also race is added in there because it factors into the perception of the "gender" big time) . 1) Hetero Cis White Male- 2) Gay Cis White Male- 3) Cis White Lesbian/Bisexual- 4) Any Sexuality White Trans Male- 5) Hetero Cis White Female- 6) Any Sexuality White Trans Female. WHY?! Find out as I literally strip down in @stylelikeu most recent video- and share a bit of my story. If you're interested the link is in my bio. Id love to hear your story too so feel free to always DM! #IAmWhatsUnderneath #lovetheskinyourein #thenakedtruth #lgbtqpiadkh #lgbtq #genderfluid #pffffftgenderisbasicallymakebelieve

Příspěvek sdílený Rain Dove (@raindovemodel), Kvě 30, 2017 v 11:25 PDT

Rain Dove se prezentuje jako bezpohlavní bytost.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám