Hlavní obsah
Článek

První těžké měsíce má za sebou. Hvězda Ulice Michaela Maurerová (44) se před měsícem pochlubila radostnou novinkou, a to, že čeká přírůstek do rodiny. Spolu s tím ale také svěřila, že jí není příliš dobře. Dny trávila s nevolností u záchodové mísy, a dokonce jí bylo natolik zle, že se dostala do nemocnice na kapačky. Teď už jí je ale o něco lépe.

„Tak konečně po 4 měsících mi ten prcek v břichu “dovolil” vrátit se k pravidelnému cvičení jógy,“ svěřila se Míša, která józe propadla již před několika lety a ráno si bez pár oblíbených cviků nedovedla představit. „Po mnoha doporučeních budu měsíc před porodem procvičovat i pánevní dno,“ připsala Maurerová, která hodlá na porod trénovat s malým balónkem, který slouží k předporodní přípravě.

„Kamarádka díky němu hladce porodila za 4 hodinky. Před deseti lety, kdy jsem rodila dvojčata, jsem o ničem takovým nevěděla, takže hurá. Jo a taky s tím můžu ten můj “spodek” uvést po porodu rychleji zpátky do kondice, což se vždycky hodí,“ dodala herečka, na které je již rostoucí bříško krásně vidět.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám