Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do společnosti příliš často nevyráží. Čas od času ale Kateřina Neumannová udělá výjimku a s dcerou na společenskou akci přeci jen zajde.

„Nejsem večírkový typ, tyto akce přímo nevyhledávám. Jelikož se tady vše točilo okolo tenisu, tak jsem si říkala, že to bude příjemný večer. A ono tomu tak bylo,” svěřila se Super.cz Neumannová na večírku k tenisovému turnaji Advantage Cars Prague Open 2018. „Byla jsem vlastně ráda, že Lucka bude moc strávit čas zase někde jinde než jen na kurtu,” uvedla bývalá česká běžkyně na lyžích a cyklistka.

Dcera olympijské vítězky roste do krásy a společně obě vypadají spíše jako sestry než jako matka s dcerou. „Je pravda, že je ve věku, kdy už je z ní fajn parťák, kdy můžeme vyrazit na některý typ akcí společně,” hrdě uvádí Kateřina.

Olympijská vítězka a mistryně světa v běhu na lyžích je ráda, že má dceru nyní nablízku, neboť Lucie několik měsíců v roce trénuje tenis na Floridě. „Lucka hodně hraje. Na začátku prázdnin jsme byly v horách v Rakousku,” dodala Kateřina Neumannová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám