Hlavní obsah
Článek

Znáte to, spodní prádlo je základ každé výbavy. Se správně padnoucí podprsenkou se skutečně dají vyčarovat divy a svoje přednosti můžete vyšponovat až k bradě, i když vám třeba Bůh tolik nenadělil. Jenže kde nic není, ani smrt nebere, a tak si slavné modelky často musí pomáhat Photoshopem. Jejich bujná poprsí se na nás často smějí z reklam, ale když vidíme fotky neupravené, nezbývá než se zeptat, kam je sakra daly?

Elsa Hosk

Jako andílek od Victoria´s Secret se samozřejmě Elsa Hosk pyšní luxusním poprsím. Tedy pokud má na sobě push-up podprsenku s vycpávkami. Bez ní je to totiž úplně jiný příběh a bujné vnady byste na jejím těle našli jen těžko.

Alessandra Ambrosio

Brazilská modelka Alessandra Ambrosio (43) poprsí nosí zřejmě pouze do některých outfitů. Nebo spíš na některých fotkách. Pokud ji totiž zahlédnete na ulici, můžete si všimnout, že její hrudník vypadá spíš, jako by na bujné vnady bylo teprve zaseto.

Irina Shayk

O kráse slavné modelky Iriny Shayk nelze v nejmenším případě pochybovat, nicméně i ona má na profesionálních snímcích vnady o něco víc přifouknuté než v reálu. Ale i tak se na ni velmi rádi díváme.

Miranda Kerr

Bývalka Orlanda Blooma Miranda Kerr (40) je známá velmi hubenou postavou. V reklamních kampaních má ovšem v dekoltu tak trochu něco navíc, co tam běžně rozhodně nenajdete. Photoshop umí zkrátka čarovat.

Sara Sampaio

Portugalská kráska Sara Sampaio, o které se nedávno spekulovalo, že podstoupila zvětšení rtů, možná touží po zvětšení úplně jiné části těla. Její poprsí má totiž na profesionálních snímcích velikost minimálně C, ale v reálu u modelky bohužel žádné poprsí nenajdete.

Lily Aldridge

Ani modelka Lily Aldridge (38), která se proslavila díky značce Victoria´s Secret, ve skutečnosti nedisponuje pevnými trojkami, ale spíše lentilkami pod kobercem. Rozdíl mezi realitou a Photoshopem je u Lily opravdu markantní.

Doutzen Kroes

Nizozemská modelka má naprosto luxusní postavu a její profesionální snímky se vyznačují právě pevným a bujným poprsím. Nicméně i zde realita trochu pokulhává, a tak se Doutzen musí uchylovat k Photoshopu. Je to ale opravdu nutné?

Která modelka je v oblasti hrudníku nejvíce graficky upravená?
Elsa Hosk
10,2 %
Irina Shayk
2,2 %
Alessandra Ambrosio
3,7 %
Miranda Kerr
16,1 %
Sara Sampaio
7,3 %
Doutzen Kroes
9,9 %
Lily Aldridge
50,6 %
Celkem hlasovalo 922 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám