Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již od školních let má Václav Kopta (58) jedinou lásku, manželku Simonu Vrbickou. Letos dokonce oslavili 22. výročí svatby a jak vidno, stále jim to spolu skvěle klape. Herce, který se pomalu začíná připravovat na taneční klání StarDance, jež na podzim startuje, přišla jeho žena podpořit na premiéru nového snímku. A nebyla sama.

Do kina Lucerna se na tátu v nové komedii Chata na prodej přišly podívat také jeho dcery Františka a Jana, které svého tátu rozhodně v podobě nezapřou. „Snímek jsem ještě neviděl, moc se na něj těším a vytáhnul jsem i svoje holky, uvidím, co na to řeknou,“ svěřil se Kopta, který prý na nabídku ve filmu kývnul takřka okamžitě.

„Mám rád komické role, především pro herce mého charakteru je vděčnější, že je ta postava blbec, lůzr a alkoholik, než kdybych se musel stylizovat do nějakého intelektuála,“ svěřil se smíchem Kopta, který se po pozdravení s kolegy následně od svého ženského tria takřka nehnul ani na krok.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám