Hlavní obsah
Článek

Nejčastější výherce v pěvecké soutěži Český slavík Karel Gott (†80) nemůže uvěřit tomu, že jeho kolega a přítel Michal David (63) ze soutěže odstoupil poté, co byl nepřímo nařčen z manipulace s hlasy. „Připadalo by mi to jako věčná škoda, kdyby Michal soutěž opravdu opustil a cenu si nepřevzal. Podle mě má za svou píli letošního Slavíka už prakticky doma,“ řekla Super.cz nejslavnější česká celebrita.

„Nevím, jak by bylo možné s hlasy manipulovat, ale jsem si jistý, že Michal David takové věci nemá zapotřebí. Divím se tomu, že chce jednat uraženě a vítězství si takhle zkazit. Vím, jak anketu bere vážně, jak usilovně pracuje a opravdu si titul nejpopulárnějšího zpěváka republiky zaslouží. Moc mu ho přeji,“ uvedl Gott, který spekuluje, že oznámení, že odstupuje z ankety, jeho kolegovi může, ale nemusí přinést hlasy navíc.

Sám Božský Karel před 27 lety také neoficiálně poděkoval za dosavadní přízeň hlasujících s tím, že je třeba dát už příležitost jiným. „Pak jsem jim ale ceny předával, a když jsem opět vyhrál, sošku jsem si převzal. Bylo to tehdy jen takové gesto. Ale nic se nezměnilo. Kdyby mě dnes někdo obvinil z nějakého podvodu, naprosto bych na to nereagoval,“ vysvětluje svůj postoj Gott, který sám cítí, že mu to výborně zpívá. „Letos se Michal David utká o prvenství s neskutečně výborným zpěvákem Petrem Kolářem, nikoli se mnou. Třetí místo by mě ale potěšilo,“ říká s nadsázkou Karel Gott, který však cenám bude fandit, i kdyby vůbec nebyl nominován. „Jsem rád, že Český slavík existuje. Je to jedna z mála možností, jak změřit popularitu zpěváků,“ dodal zpěvák.

Reklama

Další články

Načítám