Hlavní obsah
Článek

Mezi našimi celebritami už brzy nastane pořádný baby boom. Otcem se nedávno stal oblíbený moderátor Michal Kavalčík (48) a brzy ho budou následovat sympatické dámy.

Už doslova každým dnem se maminkami poprvé stanou holky známé ze seriálu Comeback i taneční show StarDance Kristýna Leichtová (38) a Marie Doležalová (37).

Na miminko už se moc těší i Aneta Krejčíková (32), již diváci znají z Ulice i pořadu Tvoje tvář má známý hlas, a herečka a muzikálová zpěvačka Míša Tomešová (32) (ta dříve také hrála v Ulici).

Poslední jmenovaná začátek devátého měsíce oslavila gymnastickým prvkem. Na rozdíl od výše zmíněných nastávajících maminek už má doma syna Kristiána, jehož přivedla na svět loni v únoru.

A protože bude mít potomky takto krátce po sobě, čeká ji pořádný zápřah. „Začátek devátého měsíce jsem oslavila již tradičním provazem. Tehdy s Kristiánem to byl můj úplně první příspěvek na Instagramu vůbec a ani ve snu bych netušila, že vás tu rok a půl poté bude dvaadvacet tisíc. Moc vám děkuju za podporu a krásné zprávy,“ děkovala svým fanouškům budoucí dvojnásobná mamina. Tak teď jen, aby se vše podařilo na jedničku a maminky i děti byly zdravé jako řípa.

Reklama

Další články

Načítám