Hlavní obsah
Článek

U takzvaného wifesharingu pozve pár cizí muže, nebo ženu a splní si při tom rovnou své tajné sny!

Na casual dating portálech jako www.thecasuallounge.cz se šíří jako lavina takzvaný wifesharing. Při něm si pár pozve domů cizí lidi na společné radovánky. Při takovýchto žhavých setkáních, při kterých se většinou jde pořádně na věc, si přijdou všichni zúčastnění na své!

Bezplatné přihlášení a informace na: www.thecasuallounge.cz

Domlouvání takovýchto wifesharing večírků probíhá skoro výhradně přes internetové stránky jako je www.thecasuallounge.cz , kde přes 65% registrovaných uživatelů tvoří ženy. Takovéto služby jsou ideální, protože nikdo tu nehledá velkou lásku, ale výhradně tělesné potěšení. Pod ochranou anonymity si stále více žen organizuje takovéto frivolní večírky.

Bezplatné přihlášení a informace na: www.thecasuallounge.cz

Foto: TheCasualLounge.cz
TheCasualLounge.cz

Marie z Brna je jedna z nich: „Vždycky jsem si přála být hýčkaná vícero cizími muži najednou,“ vysvětluje nám. „Na www.thecasuallounge.cz  můžu v klidu a anonymně hledat vhodné partnery. To je perfektní, protože každý ví hned od začátku, na čem je, nikdo se nic nedozví a všichni si přijdou na své. Kdo by se chtěl taky někdy přidat k našim žhavým večírkům, měl by se ihned porozhlédnout na www.thecasuallounge.cz!”

Foto: TheCasualLounge.cz
TheCasualLounge.cz

Bezplatné přihlášení a další informace na: www.thecasuallounge.cz

Další články

Načítám