Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je zveřejněna už víc než polovina soutěžících příští řady StarDance. Další jméno, které Česká televize „pustila“ na veřejnost, je zpěvák Adam Mišík (26). Tančit bude s Kateřinou Krakowkovou.

„Nejdřív jsem si říkal, že to nemůžu dát, že se ztrapním před celým národem. Pak jsem si uvědomil, že máma by z toho měla asi docela radost, protože vždycky říkala, že je docela škoda, že jsem nechodil do tanečních. Tak si je dám tady ve StarDance a alespoň se naučím něco do života,“ vypráví mladý zpěvák, známý svou zálibou v módě. S tanečními kostýmy ale problém nemá. „Už jsem měl na sobě horší věci, myslím, že to nějak přežiju. Když to hezky nasvítí, tak to nebude zas tak trapné. Myslím, že to k tomu tanci vlastně patří. Je to show,“ je smířený.

Co do partnerky si Adam přál hlavně trpělivou. „Protože potřebuji, aby se věci na mě hrnuly pomalu, abych je dokázal vstřebat. A taky aby byla pozitivní. Kateřina to spojuje do puntíku, protože se pořád směje, takže ty tréninky půjdou snad dobře,“ doufá.

I Kateřina je zatím spokojená s přiděleným tanečním partnerem. „Já jsem byla spokojená, protože mladá krev by měla jít vpřed. Naše ambice jsou si to užít, něco se naučit a udělat lidem radost,“ dodala blondýnka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám