Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vypadá to, že Christina Aguilera (43) si své plné křivky maximálně užívá a rozhodně se je nesnaží maskovat zeštíhlujícími modely. Přestože za poslední rok viditelně přibrala, v oblékání je možná ještě odvážnější, než dřív. Ve čtvrtek se například vydala na nákupy do butiku Fred Segal a do obchodu s luxusním spodním prádlem Madame Provocateur v Los Angeles jen v černých punčochách.

Průsvitné punčochy, přes které Aguilera natáhla ultrakrátké černé šortky, které vypadaly spíš jako "kraťáskové" kalhotky, zpěvačce skutečně nesedly a Aguilera tak svou volbou opět poskytla živnou půdu pro kritiku své rivalce Kelly Osbourne (26).

Ta Aguileru nemusí již z dob, kdy ona sama měla nadváhu. Tehdy o ní prý zpěvačka rozhlašovala, že je tlustá. Teď, když se role vyměnily, si bez servítek dobírá Kelly zase oplácanou Aguileru. Před více než dvěma měsíci Osbourne na televizní stanici E! v pořadu Fashion Police Friday o zpěvačce řekla, že je tlustou mrchou a děvkou. Pár dní zpátky si slovní útok zopakovala, když prohlásila, že tak tlustá jako Aguilera nikdy nebyla.

Pokud se tyto nejnovější snímky dostanou opět k okomentování od Kelly Osbourne, Christina nejspíš může očekávat další peprné hodnocení.

Reklama

Další články

Načítám