Hlavní obsah
Článek

Americká modelka Mara Martin sklidila na módní přehlídce plavek Sports Illustrated bouřlivý potlesk za to, že přímo na mole kojila svou osmiměsíční dceru Ariu.

Na sociálních sítích se ovšem rozpoutaly bouřlivé reakce. Zatímco někteří modelku chválili za to, že hladovou dceru klidně nakojila uprostřed přehlídky, jiní jí spílali za to, že kojení je soukromá záležitost a dítě nemělo na mole co dělat.

„Modelka kojící dítě na přehlídce je směšná,“ napsal jeden z uživatelů na Twitteru. A další se přidávali: „Vůbec to není vhodné. Přehlídkové molo je pro žhavé modelky, a ne pro kojící matky,“ rozčiloval se jiný.

Někteří čtenáři sice modelku rovnou neodsuzovali, ale přesto se jim její jednání nelíbilo. „Jsem zastánkyní kojení, protože je pro dítě i matku prospěšné, ale proč z těchto intimních okamžiků dělat divadlo? Holt touha strhnout pozornost za každou cenu je silná,“ mínila jedna z dam.

Některé maminky poukazovaly na to, že se modelka s tak malým miminkem přehlídky vůbec neměla zúčastnit a raději měla zůstat doma. „Dítě by na to mělo mít přece alespoň trochu klid, tohle mi přijde nedůstojné a neohleduplné k tomu dítěti,“ měla jasno jedna z uživatelek na Facebooku. A co si myslíte o kojící modelce vy? Hlasujte v anketě pod článkem.

Modelka kojila dítě přímo na přehlídce.

Myslíte si, že bylo správné, když modelka kojila dítě přímo během módní přehlídky?
Ano, když má dítě hlad, kojit se může kdekoliv
18,8 %
Ne, měla si odskočit do zákulisí
69,3 %
Nevím, ať si každá žena kojí, kde chce
11,9 %
Celkem hlasovalo 789 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám