Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Některá média si v posledních dnech vzala na paškál Lucku Vondráčkovou (44). Popové princezně bylo vyčteno, že inkasuje vstupné na svou autogramiádu, a zneužívá tak zájmu svých věrných fanoušků. Proti tomu se zpěvačka ohradila.

„Lucka vystupuje zadarmo. Akci pořádá fan klub a náklady jsou na pronájem divadla, techniky, lidí kolem, na samotný chod fan klubu,” řekl předseda zpěvaččina fan klubu Petr Mráček.

Dále vysvětluje, proč se na akci Setkání fanoušků s Luckou platí za vstupenky (120 Kč). „Lucka nežije dlouhodobě v Česku, a tak ani nevybíráme roční poplatky, jak je tomu například u jiných fan klubů. Z toho důvodu má akce pořádaná po delší době v divadle symbolické vstupné. Nejde jen o autogramiádu, ty jsme organizovali i v minulých letech, a samozřejmě tam byl vstup zdarma. Nyní se jedná o jakousi talk show s fanoušky,” dodal Mráček.

Svůj postoj vyjádřila sama Lucie. „Vymyšlené články? Ty nemá cenu řešit. Pomluvy jdou mimo mě,” napsala Super.cz Vondráčková a dodala: „Na fandy se jako vždycky moc těším. Uvidí premiéru nového klipu k Paralelním světům a jistě dalších milión věcí, které si pro ně můj fan klub připravil.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám