Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Československá Superstar z roku 2015 Emma Drobná (30) nedávno už poněkolikáté změnila image. Loni se z ohnivé zrzky stala něžná blondýnka a teď přišla řada i na nový sestřih, Emma se teď pyšní ofinou.

Slovenská zpěvačka momentálně relaxuje na dovolené v Chorvatsku, kde se navíc fanouškům ukázala nejen s jiným účesem, ale i v plavkách. Dalo by se říct, že by se místo zpěvu mohla klidně vrhnout na modeling, ale Emma má trošku jiné plány.

Hned po návratu z Chorvatska se opět chystá vystupovat a po delší době ji uvidí i fanoušci u nás v Česku. Uhrančivá zpěvačka přichází se zbrusu novým songem Try, který se stal titulní písní očekávaného českého filmu režiséra Karla Janáka Důvěrný nepřítel s Vojtou Dykem v hlavní roli.

Písničku Emma poprvé představí na hudebním festivalu Ynspirology, který se koná o víkendu v pražských Žlutých lázních.

„Bude to po delší době, kdy budu vystupovat v Česku a moc se na to těším, jsem zvědavá, jak se bude nová píseň lidem líbit,“ vzkázala Emma z Chorvatska, kde mimo jiné pózuje i na lodi a fanouškům na sociální síti servíruje jeden sexy snímek za druhým.

Na rozdíl od jiných interpretů ze SuperStar, hvězda Emmy Drobné neuhasla a hudební kariéru má úspěšně rozjetou. Loni bodovala například s hitovkou Words.

Líbí se vám Emma Drobná s ofinou?
Ano, sluší jí to
23,5 %
Ne, předtím vypadala lépe
76,5 %
Celkem hlasovalo 1546 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám