Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jada Pinkett Smith (46) vyrazila fanouškům na Instagramu dech, když sdílela svou fotku ve žlutých bikinách. Postavu má lepší než kdejaká dvacítka, a že jí táhne na padesátku, by hádal asi opravdu jen málokdo.

Jada se vystavila v plavkách, aby se ukázala fanouškům i v jiném světle. Její manžel Will Smith (49) totiž rád natáčí vtipná videa, na kterých si dělá legraci ze své rodiny. Na jednom takovém je Jada neupravená a řádně rozcuchaná, a tak si nejspíš chtěla napravit reputaci.

Na dalším snímku se Jada ukázala zády nahoře bez a vystavila na odiv svalnatá záda. Slavný herec má opravdu štěstí, jeho manželka je totiž i po více než dvaceti letech manželství kočka.

Jada se nyní věnuje vlastní talk show Red Talk Table, kde vystupuje se svou matkou Adrienne Banfield-Jones a dcerou Willow (17). V jednom z dílů nedávno přiznala, že trpí nadměrným vypadáváním vlasů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám