Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Posledních pár dní jste Andreu Košťálovou na televizní obrazovce nevídali. Moderátorka pořadu Divošky a reportérka TopStaru si totiž užívala v Chorvatsku. I během plavby na jachtě na Jadranu byla za divošku.

„Už dlouho jsem chtěla vyrazit s partou lidí na týden na jachtu a letos to konečně vyšlo. Jezdili jsme týden po ostrovech v Chorvatsku a až na jeden šrám na noze, který jsem si šikovně vysloužila při objevování opuštěného ostrůvku, vyšlo všechno perfektně,” uvedla s nadšením moderátorka.

Na fotkách si nemůžete nevšimnout, že se Andrea opalovala nahoře bez. „Bylo nás sedm kamarádů a měli jsme pro sebe celé moře, tak jsme po domluvě s holkama všechny odhodily vršky,” smála se Andrea a dodala: „Přítel sice úplně radostí nejásal, ale pak uznal, že takové opálení bez proužků od plavek má něco do sebe.”

Andrea a její přátelé měli štěstí, že je nepotkala mořská nemoc. „Nakonec se nám mořská nemoc všem vyhnula a mně bylo překvapivě vždycky nejhůř na pevnině, kde jsem měla pořád pocit, že se houpu jako na lodi. Snad se nebudu houpat ještě ve studiu Divošek,” smála se Andrea Košťálová

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám