Hlavní obsah
Článek

Jednou z nejvýraznějších zastánkyň tzv. přirozeného vzhledu je modelka a herečka Paris Jackson (25). Na veřejnosti se pravidelně ukazuje nenalíčená, neučesaná, s neoholenýma nohama i podpažím, zmíněné části těla si fotí a snímky pak sdílí na sociálních sítích, aby se o své alternativní pojetí života podělila i s fanoušky. V její zatím poslední kampani však modelčina paráda chybí.

Nejnovější modelingovou zakázkou Paris je reklama na boty. A jelikož i promotéři obuvi dávno pochopili, že sex a nahota prodávají, tričko šlo při focení dolů. Jak to spojit s luxusním obutím? Jednoduše. Fotograf Paris nejdřív svlékl do půli těla a pak jí přes prsa postavil polobotku. Na sociální síti si pak pochvalovala, že je skvělé pracovat s fotografem, kterému se líbí stejně divné věci jako jí. Tím umělcem nebyl nikdo jiný než Juergen Teller.

Co se soukromí týče, v tomto směru se Jackson veřejně neobnažuje. Média ji před časem spojovala s modelkou Carou Delevingne, Paris však jen zopakovala, že ji přitahují jak muži, tak i ženy a s dalšími dotazy poslala všechny do háje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám