Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Eva Pilarová (†80) v noci ze čtvrtka na pátek upadla ve svém pražském bytě. Podle prvotních informací si poranila pouze nohu, ale úraz byl komplikovanější. Kromě zlomeniny v levé kyčli si polámala také levé rameno. V pátek tak musela absolvovat čtyřhodinovou operaci.

„Paní Pilarová je již na normálním pokoji. Daří se jí dle jejích slov dobře a je potěšena nejen ze zájmu fanoušků o její zdraví, ale také kolegů, kteří se jí po zveřejnění informace o úrazu ozvali,“ svěřil Super.cz Vítek Chadima ze zastupující umělecké agentury Rajcha.

Zpěvačka je sice stále hospitalizovaná v Ústřední vojenské nemocnici v pražských Střešovicích, elán jí ale nechybí a už myslí na svá naplánovaná vystoupení. „Má v plánu vrátit se na koncertní pódia již 11. srpna na 24. jazzovém festivalu. Vše ale záleží na tom, jak se jí bude dařit,“ svěřil Chadima.

Pilarovou, která hodlá vystupovat i se srůstajícími zlomeninami, by ale již za pár dní mohli pustit z nemocnice domů. „Pokud vše dopadne dobře, tak v pátek už by ji měli propustit do domácího léčení,“ dodal manažer o zdravotním stavu zpěvačky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám