Hlavní obsah
Článek

Americký sen. Ten se co nevidět splní nejen Zuzaně Belohorcové (48), ale také její malé dceři Salmě. Bývalá moderátorka erotického pořadu Peříčko prozradila, že se přátelí s raperem Pitbullem. „Máme velmi dobrý vztah i s Pitbullem. Spolupracujeme s ním na jednom projektu. Měli jsme s ním i večeři, která byla neskutečná, a kde jsme si povídali. Strašně pozitivně na mě zapůsobil, byl to pro mě šok,“ prozradila Belohorcová, která hudebníkovi také uvaří.

„Je to úžasný a charismatický člověk a chová se absolutně přirozeně. A mám radost, že přijal pozvání k nám domů na večeři, takže uvařím něco dobrého, až přiletím do Miami,“ řekla moderátorka, která má dokonce pro svou dcerku, která ráda tančí, překvapení. „Těším se, že mu Salminka něco zatancuje. Posílali jsme mu i video, jak Salminka úžasně tancuje a jak je bezprostřední. Překvapil nás informací, že chystá videoklip, kde chce zakomponovat děti a bude počítat i se Salmou,“ práskla Zuzana.

Ta žije v Miami se svým manželem Vlastou Hájkem a o slavná jména v sousedství nemají nouzi. „U nás v baráku bydlí Donald Sutherland. Je skvělé, když jdete do garáže a pozdravíte ho. Je milý. Rodiče s ním mají zážitek, kdy je pozval domů. Manžel mu pomáhal se stěhováním a pracemi na jeho bytě v době, kdy se přistěhoval do Portofina. Na oplátku ho poprosil o fotku s rodiči, pozval je dovnitř i přesto, že rodiče moc neuměli anglicky,“ dodala Belohorcová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám