Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před několika dny podstoupila Zuzana Belohorcová (48) plánovaný chirurgický zákrok. „Absolvovala jsem operaci tříselné kýly, byly to resty po porodech a těhotenstvích. Minulý rok jsem si dala do kupy korekci jizviček, operaci poprsí a operaci křečových žil a tříselná kýla byla můj poslední rest. Jsem ráda, že to skvěle dopadlo,“ svěřila bývala moderátorka Peříčka.

S tříselnou kýlou chodila čtyři roky. „Pobolívalo to při větší únavě a větší zátěži. S mojí lékařkou jsme žily v domnění, že to jsou spletence žil a minulý rok se ukázalo, že to je kýla. Jenže jsem měla dvě narkózy, a proto se to přesunulo na tento rok,“ svěřila Super.cz Zuzana, která se po zákroku, který podstoupila v Nemocnici Milosrdných sester sv. Karla Boromejského, u MUDr. Vladimíra Vykuse, cítí dobře.

A protože si v Praze potřebovala před odletem do Miami, kde s rodinou žije, pár věcí zařídit, vrhla se na to hned, co opustila nemocniční zařízení.

„My ženy jsme takové silné osobnosti, že to vždy nějak dáme. Když jsem přišla z nemocnice, tak jsem si vše hodila do pračky a vyrazila jsem do města zařídit si věci, které potřebuji, a večer v deset jsem přišla domů a říkala si, že bych asi měla ležet,“ prozradila se smíchem moderátorka.

„Můj táta mi říkal, že byl také na operaci tříselné kýly a že ležel asi 2 týdny a fakt se cítil zle. Mám asi ten práh bolesti posunutý a vždycky to dávám,“ dodala Belohorcová, která na sebe stejně musí dávat pozor a prozatím nesmí zvedat nic těžkého.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám