Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kytarista legendárních Rolling Stones Ronnie Wood (64) v sobě duši rockera nezapře. Ženy dokáže střídat jako na běžícím páse. Teprve týden poté, co se rozešel s exotickou kráskou Anou Araujo (32) už za ni má náhradu. A tentokrát si vybral úplně jiný typ - křehkou dlouhovlasou blondýnku.

Tajemná dívka, s níž se Wood objevil na dostizích v britském Ascotu v hrabství Berkshire, je teprve pětadvacetiletá rodačka z britského Belfastu Nicola Sargent, bývalá modelka, která loni vystudovala populární univerzitu v Severním Irsku University of Ulster. V současnosti je klenotnicí pro Stephena Webstera, mezi jehož klienty patří například Madonna.

Dostihy však nebyla zdaleka první událost, kterou dvojice absolvovala. Před pár dny si například vyrazili na večírek s přáteli, kde se ukázali i Kelly Jones ze skupiny Stereophonics nebo kontroverzní fotbalový agent Kia Joorabchian. Podle deníku Daily Mail je paradoxní, že maminka Nicoly Sargent Patricia (45) je velice podobná jedné z expřítelkyň Ronniho Wooda Ekatarině Ivanově.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám