Hlavní obsah
Článek

Režisér Vladimír Michálek začíná natáčet nový film Úhoři mají nabito, jehož předlohou je původní hra Benzína Dehtov od scenáristy Petra Pýchy.

Tato černá komedie popisuje příběh o partě kamarádů, kteří se neumí popasovat s vlastním životem. Mohli by šplhat po lezeckých stěnách, potápět se, hrát paintball. Ale to je podle nich zábava pro děti.

Jedné z hlavních rolí se zhostí Matěj Hádek. „Velmi se těším na spolupráci s Vladimírem Michálkem a se zbytkem obsazení, které je velmi atraktivní. Také se před kamerou opět potkám se svým bratrem. Myslím, že by to mohla být trochu jiná komedie, než na jakou jsme u nás zvyklí,” svěřil Super.cz Matěj, který se před kamerou opětovně setká se svým bratrem Kryštofem. Naposledy se bratři objevili ve filmu Kobry a užovky.

„S humorem, s jakým je scénář napsaný, se potýkám napříč celými přípravami, a to je dobrou známkou toho, že se s ním setkají i diváci. Stejně jako touha a adrenalin jsou zde na vyšším levelu. I já mám před sebou první misi na profi úrovni. Snad se nic nepodělá,” říká herec Patrik Holubář.

Kromě zpovídaných herců se můžete těšit na Oldřicha Kaisera, Jiřího Lábuse, Matěje Rupperta, Jiřího Vyorálka nebo Annu Kameníkovou.

„Dlouho jsem hledal téma a scénář, kterému bych se chtěl věnovat. Když jsem se poprvé potkal s Petrem Pýchou, autorem scénáře, věděl jsem, že tohle bude spolupráce bez kompromisů. Ihned po přečtení scénáře jsem věděl, že držím v ruce něco zábavného, zajímavého a hlubokého zároveň. Pevně doufám, že se diváci budou bavit. K tomu by mělo přispět i hvězdné obsazení herci, se kterými scénář už více než rok konzultuji a pro které je tento příběh výzvou, na kterou se dlouho těší. Úhoři mají nabito je strhující příběh s velkou dávkou humoru. Je brilantně napsaný a má neuvěřitelné dialogy. Vše jako váženo na lékárenských vahách,” říká s nadšením režisér Vladimír Michálek.

Reklama

Další články

Načítám