Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Janis Sidovský a Pavel Vítek letos jako každý rok vynechají letní dovolenou a utečou za teplem v zimě. Vybrali si opět netradiční exotiku. Pavel si prý jede prohlédnout zemi, kde žil v minulém životě.

"Letos se chystáme do Jižní Ameriky, do Argentiny a Patagonie, kde Pavel žil v minulém životě," překvapil nás Janis se smíchem. "Skutečně mi řekli povolaní, že jsem v minulém životě byl rybářka v Patagonii. Pravdou je, že kdykoli přijedeme k moři, neomylně najdu první rybářskou krčmu," překvapil Pavel Vítek.

Léto budou mít oba hodně pracovní. "Mám Noc na Karlštejně, připravuji koncert v Praze Dance Divas, Pavel okopává záhony a já mu to chválím," směje se Janis. "Ležím v notách na Fantoma opery, v polovině srpna začínám zkoušet. Začínám nastudovávat komickou roli ředitele opery. A mezi tím se starám o zahradu. Sklízím, mám vlastní cukety, rajčata, Janisovi dělám dobré saláty. Janis spíš dobře chválí, než pracuje," vrátil mu úder se smíchem Vítek.

Reklama

Další články

Načítám