Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Monika Leová (32) měla v Česku skoro měsíc svoji vietnamskou rodinu. Příbuzní přijeli na její svatbu. Původně zde měli strávit delší dobu, kvůli riziku vyhoštění ale nakonec přebookovali letenky a odletěli včas. "Byli tady 28 dní, ale už odletěli. Chtěli tu být déle, ale museli odletět dříve kvůli vízu," řekla Super.cz Monika.

"Už nyní to byl hrozný porod je sem dostat, takže pár let sem teď podle mě nikdo nezavítá. Právě proto opustili Českou republiku dříve. Báli jsme se, že by mohli mít v budoucnu problémy. Vyhostili by je, byl by problém i pro další členy rodiny, kdyby chtěli přijet, nechtěli jsme to komplikovat a mít černý puntík," vysvětluje.

Primácké moderátorce je moc líto, že do Česka už nikdy nepřiletí její babička. "Babička se sem už asi nepodívá. Moc se jí tady líbilo, jsem ráda, že viděla, co můj tatínek vybudoval, že byla na svatbě. Sestřenka říkala, že to byla její snová svatba, tam je to o něčem jiném. Jsem ráda, že tady byli, tatínek byl moc pyšnej, že jsme je sem dostali. Moc si to užili, akorát jim byla hrozná zima, tak byli celou dobu u ohříváků," dodala s úsměvem Monika na otevření italské restaurace.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám