Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finalistka Miss Czech Republic Nicolle Vymětalová už za sebou několik soutěží krásy má, tuto by samozřejmě ráda vyhrála, stejně jako ostatní dívky. "Je to můj sen a moc bych si to přála," svěřila nám na soustředění v Rás al-Chajma.

Připravená je prý i na světové soutěže krásy. "Angličtinu mám na lepší úrovni a ve francouzštině mám A2," pochlubila se svými jazykovými znalostmi. Mohla by sice působit i v zahraničí, ale kvůli příteli hokejistovi zůstává v Česku. "Minulou sezónu byl ve Zlíně, ale další už tam zůstávat nebude, tak uvidíme, kam budeme směřovat. Předtím jsme byli na Slovensku i v Praze," přiznala nám Nicole, že se partnerově práci přizpůsobuje.

Takže kdyby jí začali vypisovat nějací fotbalisté nebo hokejisté, měli by smůlu. Ona už svého pana božského má. "Nějaké zprávy na Instagramu už proběhly, ale já to neřeším. Přítel samozřejmě o všem ví, takže je to v pořádku," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám