Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože, nebo možná právě proto, že Aleš Bílík vypadá ve skutečnosti mile a sympaticky, je obsazován do rolí padouchů a vrahů. Herec, kterého si pamatujete z pohádky Řachanda, má za sebou už druhou filmovou vraždu. Jeho specialitou je škrcení a podříznutí krku otevřenou konzervou.

V posledním filmu s názvem Poslouchej musel zabít svou filmovou partnerku Kristýnu Podzimkovou a pohřbít ji zaživa.

Road movie vypráví příběh mladého páru, který vyráží na výlet, aby svému vztahu dodal novou energii, protože se zdá, že už se vyčerpal a spěje k zániku. Dívka má navíc silné podezření, že jí je partner nevěrný, ale nemá pro to důkazy. Partnerovo koketní chování vůči jiným ženám ji v tom však utvrzuje. Během cesty, kdy její partner spí, uslyší v autě hlas, a jak se záhy ukáže, jde o hlas mužovy milenky. Ta se dokonce dívce začne zjevovat.

„Až na čestné výjimky se český film v posledních letech soustředí na komedie nejrůznějšího ražení, a podle návštěvnosti už jsou diváci tímto stavem unaveni. Do kin navíc chodí stále mladší publikum, které je poučené žánrovými snímky a zahraniční produkcí, a vyžaduje filmy, které přinesou nový pohled jak na příběh samotný, tak na jeho formu,“ říkají režiséři Martin Müller a David Laňka, kteří stojí i za scénářem filmu.

Reklama

Další články

Načítám