Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejstarší finalistkou Miss Czech Republic je čtyřiadvacetiletá jmenovkyně známé herečky Hana Vagnerová. "Myslím, že je to úplně ideální věk. Pár soutěží krásy už jsem absolvovala, a když mi bylo osmnáct nebo devatenáct, cítila jsem se nervóznější. Na ta stará kolena si to užívám," řekla Super.cz.

Hanka se díky úspěchu v jedné ze soutěží krásy dostala už i do zahraničního klání. "Bylo to Miss Tourism World. "Teď mám poslední šanci zužitkovat veškeré svoje zkušenosti," míní Vagnerová, která se modelingu věnovala v i zahraničí. "A pak dělám Moto GP, ze kterého mám vlastně největší příjem," upřesnila.

Ze světa Moto GP je i její přítel, závodník Karel Abraham. "Našel si mě v katalogu, do kterého jsem fotila pro jednu značku oblečení, která Káju sponzoruje. Fotila jsem tam zimní bundy a říkala jsem si, že kdybych fotila třeba bikiny, tak bych se nedivila," smála se Hanka, která se závodníkem žije už tři roky. "Máme vážný vztah, ale na svatbu si ještě počkáme, dodala sympatická brunetka.

Reklama

Další články

Načítám