Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ohnivou brunetku Miroslavu Pikolovou sledujeme již delší dobu. Byla už ve finále České Miss, z něhož odstoupila, nyní je tanečnice a modelka finalistkou v Miss Czech Republic.

Tím, že se opět dostala do finále, se jí splnilo hned několik snů. Díky tomu se totiž i poprvé podívala so Spojených arabských emirátů, kde probíhalo soustředění, na němž jsme jednotlivé dívky vyzpovídali. "Je to tady naprosto nádherné a užívám si to," prozradila u bazénu luxusního hotelu v Ras al Khaimah.

Pobavili jsme se i o rivalitě mezi soutěžícími. "V každé soutěži rivalita existuje, každá dívka jde za sebe, ale zároveň se snažíme fungovat jako tým. Normálně se bavíme, není to tak, že bychom se nenáviděly," míní okatá brunetka, která patří k finalistkám, které jsou single.

"Mám za sebou jen jeden vztah, který nebyl moc dobrý, a věřím, že snad potkám nějakého lepšího muže," doufá Mirka, která touží po modelingové práci v zahraničí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám