Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Princezna Charlotte (8) se začíná nápadně podobat své zesnulé babičce Dianě. Tedy alespoň to si myslí většina fanoušků královské rodiny. Když se na Instagramu objevila fotografie malé Charlotte a Diany ve stejném věku, v komentářích se okamžitě strhla debata o tom, v čem všem se jedna druhé podobají.

Stejný tvar očí, rtů, ale i trochu rošťácká povaha, to všechno mají prý společné. Fyzická podoba je opravdu patrná. A ta povahová se už možná také trochu projevuje. Srdce všech fanoušků si Charlotte získala, když vyplázla jazyk na fotografy během svatby prince Harryho a vévodkyně Meghan. A toto rošťáctví určitě nezdědila po svých uhlazených rodičích.

Byla to právě Diana, kdo svého času vybočoval díky své povaze z královských řad. A tím si také získala srdce miliónů lidí. Uvidíme, do jaké míry se jí bude podobat princezna Charlotte. Myslíte si, že se malá princezna své zesnulé babičce podobá? Hlasujte v naší anketě.

Podobá se princezna Charlotte zesnulé Dianě?
Ano, jako vejce vejci!
23,5 %
Ne, jsou každá úplně jiná.
76,5 %
Celkem hlasovalo 1516 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám