Hlavní obsah
Článek

Stále více vysokoškolaček se registruje na webové stránce pro nezávazná setkání, aby si bez zábran splnily své nejdivočejší fantazie. Např. horkou noc s neznámým.

Vyspat se s neznámým patří k nejčastějším ženským fantaziím, a to z různých důvodů: pro spoustu žen je to ideální příležitost bez zábran uspokojit jejich touhy, vyzkoušet nové věci nebo se prostě soustředit na zábavu, aniž by si dělaly starosti s příštím dnem. Po zavedení internetu a online služeb pro seznámení jako www.affaire1.cz je hračkou najít si partnera na jednu noc. Hlavně ženy prožívají tyto fantazie v chráněném území webových stránek.

Registrace zdarma na www.affaire1.cz

Foto: Affaire1.cz
Affaire1.cz

Abychom tomuto novému trendu lépe porozuměli, kontaktovali jsme osobu příslušnou pro práci s veřejností nejpopulárnější platformy pro neformální randění v Česku, která nám objasnila, že většina žen se registruje, aby zažila dobrodružství jedné noci s neznámým. Poptávka roste skoro exponenciálně. Dokonce je pro nás někdy problém, abychom našli dostatek mužů, abychom všem ženám mohli nabídnout dostatek potěšení. Je pochopitelné, že takto zaměřená webová stránka splní očekávání většiny žen.

Bezplatné přihlášení na www.affaire1.cz  

Eliška (26 let z Brna) se minulou zimu naprosto spontánně přihlásila na www.affaire1.cz a používá platformu jednou až dvakrát do týdne: “Přihlásila jsem se s jednou kamarádkou ze školy jenom z legrace, jednoduchost a možnosti stránek se mi ale okamžitě zalíbily. Po měsíci jsem se rozhodla, že udělám rozhodující krok a dohodla jsem si rande s jedním mužem. Od té doby bez těchto webových stran nedám ani ránu! Není nic lepšího než jedna noc sexu bez závazků. Pro mě a mého partnera je nejdůležitější potěšení!”

Foto: Affaire1.cz
Affaire1.cz

Bezplatné přihlášení na www.affaire1.cz

Další články

Načítám