Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Ještě nikdy nebylo tak snadné vybrat správnou podprsenku pro velká ňadra. Výrobci se předhánějí ve vychytávkách, střizích i vzorech. Máme pro vás pět tipů na modely, ve kterých vaše krása zaručeně vynikne. A pozor, právě teď je seženete se slevou!

Dokonalá podprsenka do letních výstřihů

Foto: Astratex.cz
Více

Foto: Astratex.cz

Komerční sdělení

Pokud ráda nosíte topy se širokým výstřihem, sáhnout byste měla po podprsence typu half bardot. Její speciální střih podpírá prsa zespodu a tím maximálně zdůrazňuje horní linii ňader. Perfektním příkladem je podprsenka Natalia Half Bardot Beige. Dokonale sedne ňadrům každé velikosti a přitažlivé tvary vykouzlí i bez vycpávek. Obdařené nositelky určitě potěší, že kromě nádherného krajkového designu nabízí i pohodlí: její košíčky přirozeně přecházejí v široká, vypodložená ramínka. Plné body za vzhled i komfort!

Doporučuje Iva Kubelková

Foto: Astratex.cz
Více

Foto: Astratex.cz

Komerční sdělení

Iva Kubelková je známá tím, že si podprsenky pečlivě vybírá. Aby ne, vždyť je vítězkou soutěže o nejkrásnější ňadra! Právě teď se díváte na model, který se dostal mezi její oblíbené. Podprsenka Jeanne Black splňuje totiž ty nejpřísnější módní požadavky. Dá velkým ňadrům přitažlivý, zakulacený tvar, upoutá pozornost vyšívanou krajkou a nevynechá ani žhavý trend tohoto léta – strappy.

Elegantní a zároveň praktická? Jde to!

Foto: Astratex.cz
Více

Foto: Astratex.cz

Komerční sdělení

Podprsenka Michaela je ideální volbou pro všechny vnadné ženy, které rády spojí nevtíravou eleganci s praktickými prvky. Elastickou krajku na povrchu doplňuje hebká bavlna uvnitř. Noblesní křivky podpoří střih, který prsa nádherně zakulatí. Důležité pro plné tvary také je, že u větších velikostí jsou ramínka širší a díky třem háčkům na zapínání podprsenka perfektně drží. Tento kousek prostě ví, co velká ňadra potřebují.

Pro všechny milovnice klasiky

Foto: Astratex.cz
Více

Foto: Astratex.cz

Komerční sdělení

Taky se vám občas zdá, že se v záplavě nazdobených podprsenek ztratily ty klasické? A přitom jsou tak užitečné pod přiléhavé oblečení a příjemné na těle! Naštěstí je tu Ivonna, ideální model pro všechny ženy, které se chtějí cítit přirozeně. Její nevyztužené košíčky jsou ušité z jemného mikrovlákna, maximální pohodlí máte tedy zaručeno. Boční část košíčků volně přechází v ramínka, ta jsou navíc podšitá příjemným materiálem a o zpevnění a vytvarování poprsí se starají kostice. Prostě podprsenka, která nezklame.

Pudrově růžovou si zamilujete

Foto: Astratex.cz
Více

Foto: Astratex.cz

Komerční sdělení

Léto přímo svádí pořídit si něco neobvyklého. Co třeba něžnou podprsenku Julia Powdery? Že růžovou nenosíte? Přišel čas to změnit, protože do Julie se s prvním nošením zamilujete. Má tak heboučké košíčky, že se budete cítit jako v červánkovém nebi, a její precizní střih zaručí, že budete vypadat jako královna. Všimněte si krásných detailů, jako je decentní vzor nebo drobná bižuterní ozdůbka. Tak co, jdete do ní?

Další články

Načítám