Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Býval největším fešákem hvězdné chlapecké skupiny Lunetic. Jeho sexappealu podlehla nejedna slavná kráska. V jeho ložnici skončily i topmodelka Alena Šeredová nebo zpěvačka Lucie Bílá. V dobách největší slávy byl absolutním lamačem dívčích srdcí v kapele a jeho postelí prošly stovky žen.

To ostatně potvrdil i jeho kolega z Luneticu Martin Kocián. „Zatímco já jsem se se svými úspěchy u žen vždycky hned klukům chlubil, máme ve skupině jednoho člena - Davida Škacha, kterej přesně splňuje to rčení o tiché vodě, která břehy mele. David se s tím nikdy nechlubil a přitom spal s Bílou i Šeredovou,“ prozradil Kocián.

Nyní je ale Škach jako vyměněný. Po rozpadu kapely se dal po jednom velkém zklamání v lásce na východní filozofii. Nechal si narůst dredy, mluví minimálně a raději medituje. A nyní je nově zamilovaný.

Na pražský koncert Luneticu, který se vrací na českou scénu, dorazil se svojí půvabnou přítelkyní Kateřinou. Dredy již sundal, ale pořád je tajemný jak hrad v Karpatech.

Lunetic na svém pražském koncertě v SaSaZu pokřtili také novou desku a naplněnému sálu dali jasně najevo, že se s nimi na rozhodně musí dál počítat. Kluci to pořádně rozbalili i se svým legendárním hitem Máma.

Reklama

Další články

Načítám