Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mají sice od zkoušení Fantoma opery pauzu, ale ani tak nemůže představitelka hlavní ženské role Christine složit tělo na gauč a užívat si volna. Michaela Gemrotová (38) trénuje v baletních špičkách i ve svém volnu. Jinak by si prý nohy nezvykly.

"Zkoušky skončily 8. července, na začátku srpna opět začínáme, to už bude mít v GoJa Music hall i kulisy a v polovině srpna zřejmě i kostýmy. Ale ani teď s enemůžu válet. Máme od naší choreografky Pavly Harangové natočená videa, protože předěláváme kompletně choreografii, tak smaozřejmě musím trénovat," řekla nám Míša, kterou jsm epotkali, když vystupovala, mj. i s ústředním songem z Fantoma opery spolu s kolegou Marianem Vojtkem (51), na soutředění Muže roku.

"Nejde na měsíc nebo tři týdny úplně vypnout. Tancuju doma v obýváku nebo v ložnici před zrcadlem. Nedá se nic dělat, musím na špičky, protože to ta role vyžaduje. Chceme být perfektně připravení a baletní choreografie jsou dost těžké. Moje kotníky si nemohou dovolit vypnout a sundat špičky. To bych si pak zlámala nohy," svěřila.

"Po dvou a půl letech byl ten návrat těžký, i když se strašně těším. Špičky nejsou úplný ideál, nohy mě bolí, mám je sedřené. Je to taková španělská botka. Palce mám jako přadlena... Kdo nevyzkoušel, nepochopí. Je to velká řehole a všechny baleťáky a baletky obdivuju," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám