Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Pavla Tomicová (61), již diváci léta vídali v seriálu Ulice a znají ji také z Trapných padesátek, se na televizních obrazovkách na podzim objeví v dalším projektu. Tentokrát nepůjde o seriál ani o film, nýbrž o tanec. Herečka přijala nabídku zasoutěžit si ve StarDance, kterou s chutí přijala. Radost jí udělal také její partner, jímž bude Marek Dědík (41). Toho však čeká poměrně těžký úkol, Tomicová je tancem nepolíbená.

Nabídku Pavla vnímá téměř osudově. „Nechodila jsem do tanečních a během života mi to často přišlo líto. Tou nabídkou mám pocit, že jsem dostala od života druhou šanci, a tak mým hlavním cílem je naučit se tancovat a užít si to,“ svěřila Pavla.

„Setkání s mým tanečním partnerem Markem Dědíkem bylo hlavně dojemné. Dostala jsem od něj nádhernou kytici a promluvil na mě s lehkým přízvukem mé domoviny, protože oba pocházíme ze severní Moravy. Je to skvělý tanečník a vypadá to, že i fajn chlap. Těším se moc, ale zároveň se trochu bojím, abych nezklamala sebe samu. V mládí jsem byla docela pohybově disponovaná, ale s přibývajícími léty mám pocit, že moje tělo má čím dál větší tendence na to zapomínat,“ míní herečka.

„Pavlu jsem osobně vůbec neznal. Jak jsem ji ale spatřil, tak mně v hlavě utkvěly její dvě role, jak ve Snowboarďácích, tak v Rafťácích. Ale právě o to víc se na Pavlu a naši spolupráci těším. Společně nás čekají spousty a spousty práce, neboť Pavla je tancem nepolíbená, ale právě na takovou výzvu se těším jako malý kluk a v noci nespím a přemýšlím, jaké to bude. Už teď ale vím, že to bude legrace, neboť Pavla má tak přirozené a osobité kouzlo, že to ani jinak nejde,“ těší se na další výzvu tanečník, který v minulosti po parketu prováděl Jitku Schneiderovou nebo Olgu Šípkovou.

I kvůli Markem zmíněným filmům má mnoho diváků Tomicovou v paměti zapsanou jako kus ženské, herečka však v posledních letech vlivem nemoci rapidně zhubla a vedle drobného Dědíka je teď tak akorát.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám