Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když spolu začali na začátku roku randit, chtěli tuto novinku vykřičet do celého světa. Jak už to ale bývá, rozchod by nejraději fotbalista Martin Jiránek a modelka Kristýna Černá ututlali.

Krásné tělo, výrazné přednosti, kouzelný úsměv. Co víc si může chlap od ženské přát? Fotbalista ale před tímto sexy koktejlem dával přednost jiným věcem. Bývalý obránce italského klubu Reggina, ruského CSKA Moskva či anglického Birminghamu podle své expartnerky holdoval hraní her. „Ano, rozešli jsme se. Každý jsme od vztahu očekávali něco jiného. Já potřebuju vášeň, dobrodružství, vzrušení. Martin chtěl klid a raději trávil čas se svým Playstationem,“ potvrdila blondýnka s tím, že zůstali kamarádi. Po tomto prohlášení není ale úplně jisté, jestli jim jejich přátelství dlouho vydrží.

Šestadvacetiletá rodačka z vesničky Zbenice nedaleko Příbrami, která žije v Praze teprve krátce, po rozchodu prý nijak netruchlí a soustředí se na rozvoj své kariéry. „Jdu si svou vlastní cestou. Začala jsem moderovat na sportovní televizní stanici pořad o bojových sportech a chlapy nijak neřeším,“ usmívá se Kristýna Černá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám