Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tohle je jako špatný sen. Herec, skladatel a hudebník Václav Kopta (58), který je jedním ze soutěžících nové řady StarDance, má pořádné trápení. Ještě ani nezačal zkoušet na tanečním parketu a už nemůže pořádně chodit. „Mám zlomený prst na noze,“ svěřil se Super.cz herec, který je ze zranění celkem nešťastný.

Onen malér se mu dokonce stal před setkáním se svou taneční partnerkou Janou Zelenkovou. „Stalo se mi to první den, kdy jsem se měl setkat se svou tanečnicí. Zlomil jsem si prst, jedním mocným kopem do postele,“ řekl Václav. „Bolelo mě to až v Portugalsku, byla to opravdu neuvěřitelná bolest,“ řekl Kopta, který se však zkoušení a účasti v oblíbené show nevzdává.

Na tanečním parketu by měl strávit následujícího půl roku, je odhodlaný se velké výzvě postavit. „Máme mít teď první oficiální trénink, mám vše před sebou a budu se snažit,“ dodal Kopta, který se na soutěž velmi těší.

Česká televize sdělila, že se nic nemění, s hercem nadále počítá a zkoušet se bude dle plánu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám