Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a zpěvačka Míša Tomešová (32) už za měsíc porodí druhého potomka. Stále netuší, zda to bude holčička, nebo chlapeček. Zvědavá je prý už hodně. Úplně jasno zatím nemá ani ve jménu pro chlapečka. "Holčička je konstantně Doubravka. Zachová se mé rodové jméno, což mi přijde kouzelný. U kluků nevíme. Líbí se nám Florian, Tadeáš i další," řekla Super.cz Tomešová.

Zatím přibrala patnáct kilogramů. "Cítím se dobře, ale musím říct, že nosit dítě v létě je horší, člověk se víc zapotí, zafuní. Potí se mi nohy mezi stehny, poprvé v životě se mi třou o sebe," směje se.

V plánu má stejně jako u syna Kristiána rodit přirozenou cestou. "Chci rodit přirozeně, bez různých chemikálií, pokud to půjde. Ale doma bych si rodit netroufla. Mám bráchu na invalidním vozíčku, vím, co se může stát. Láká mě porod do vody, v Praze to ale myslím nejde," dodala na otevření nové italské restaurace v pražské pasáži Myslbek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám