Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Kdo hledá potěšení místo lásky, ten aplikaci pro schůzky raději přehlédne a raději využije portály jako TheCasualLounge, které anonymně spojují stejně smýšlející.

Jednou vpravo, jednou vlevo. Ano, ne, ó Bože, ne! Kolem třetiny všech dospělých v Čechách už někdy vyzkoušelo seznamovací aplikace v pravém slova smyslu. «Jen z legrace», říká většina. Ostatní chtějí skutečně někoho poznat – nejraději samozřejmě někoho do postele. A přesně v tom je rozhodující moment. Nikdo neví, co má od toho druhého očekávat. Nedorozumění jsou dopředu naprogramovaná, zklamání garantovaná. Kdo tedy chce mít někoho, s kým může mít jednoduše dobrý sex, aniž by se s ním musel vodit za ručičku při západu slunce, ten sází raději na online portál jako je www.TheCasualLounge.cz 

www.TheCasualLounge.cz

Platforma TheCasualLounge dává anonymně dohromady stejně smýšlející. Říká se tomu Casual-Dating – dobrodružství bez povinností. Kdo se tady zaregistruje, ten má stejný cíl jako ostatní uživatelé: zábavu v posteli. V TheCasualLounge neexistují žádná tajná přání. Ženy a muži prostřednictvím svých profilů objasňují, co mají v posteli velmi rádi a koho si na erotické dobrodružství přejí. Aféra nebo One-Night-Stand? Na základě těchto zálib vygeneruje srovnávací systém platformy TheCasualLounge návrhy, anonymně a nezávazně. Ale kdo chce u řečí o sexu vidět fotky rodiny nebo psů? Nebo tyto vůbec sám prozrazovat? Tam, kde seznamovací aplikace v záležitostech anonymity selžou, tam boduje www.TheCasualLounge.cz.

Uživatel rozhoduje, kdo uvidí jeho fotky, a jestli bude kontaktovat svůj protějšek, anebo ne.  Možnost stanovit předtím geografický rozsah mimo jiné vylučuje, že by člověk kvůli schůzce seděl dvě hodiny v autě.

To je způsob hry, ve které si dnes dovádí sexuchtiví muži a ženy. Podíl žen větší než 75 procent, spokojení uživatelé a vysoká míra úspěšnosti mluví sami za sebe. Kdo při těchto vyhlídkách myslí ještě na swipování v appkách? Zapomeň na appky a hledej na portálu www.TheCasualLounge.cz partnery na sexuální dobrodružství. Jednoduše, anonymně a nezávazně.

Další články

Načítám