Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbená herečka Andrea Růžičková (39), kterou diváci znají také pod dívčím příjmením Kerestešová, slaví v sobotu narozeniny.

Půvabná Slovenka je ženou mnoha tváří. Původně se živila jako modelka a záliba v pózování před objektivem jí zůstala dodnes, protože i jako herečka sem tam nafotí nějaký ten svůdný snímek.

Později se objevila v několika reklamních spotech a hudebních videoklipech. Coby herečka debutovala ve filmu Rafťáci, ale do širšího povědomí českých diváků se dostala především díky úspěšnému retro seriálu České televize Vyprávěj, který je hojně reprízován.

Coby půvabná Eva Dvořáková si ihned získala srdce diváků. Andrea byla později obsazena i do novácké Ordinace v růžové zahradě 2, a tak svou popularitu ještě přiživila.

Kromě herectví se naplno věnuje i mateřským radostem. Společně s manželem, muzikantem z kapely Republic of Two Mikolášem Růžičkou, vychovává skoro ročního synka Tobiáše. Na různé podoby krásné herečky se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám