Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vůbec první dovolenou se synem Tobiášem prožila Andrea Růžičková (39). Herečka vyrazila s manželem Mikolášem a synem Tobiášem na řecký ostrov Thassos.

„Ode dneška nevařím, neuklízím, téměř nemluvím, spím vždy, když spí Tobiáš, chodím pomalým krokem, jen tak čumím, kojím a máčím tělo ve slané vodě. Amen,” komentovala jednu z prvních momentek z dovolené sympatická kráska, známá i pod svým dívčím příjmením Kerestešová.

Herečka, známá ze seriálů Vyprávěj, či Ordinace v růžové zahradě 2, tráví na dovolené pochopitelně většinu času u moře. Prostřednictvím svého profilu na sociální síti se herečka podělila nejen fotkami pořízenými během pobytu, ale přidala také rodičovské rady.

Na internetu si také postěžovala, že ji bodla vosa, na jejíž jed je alergická. „Vzhledem k tomu, že mě po posledním štípnutí vezla záchranka, oblil mě studený pot. Díky bohu řecké vosy nemají vražedné sklony,” oddechla si Andrea Růžičková.

Reklama

Další články

Načítám