Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Úplně se neví, že herečka Henrieta Horňáčková začínala svou kariéru jako tanečnice. Od druhé třídy se věnovala dvanáct let baletu. Svou taneční průpravu zúročí v novém pořadu ČT Déčka s názvem Tance z pohádkového rance, který bude režírovat Lumír Olšovský. Henrietin vlastní námět tak nahradí pořad Taneční hrátky s Honzou Onderem, který patřil několikanásobnému vítězi StarDance.

„Celý pořad je mým nápadem. Asi před třemi lety jsem podala České televizi návrh, který se nechytil hlavně z toho důvodu, že v televizi měl už svůj pořad Honza Onder. Chvíli mě to mrzelo a o to větší radost jsem měla, když si na mě vzpomněli. Jen to chtělo čas,” říká Henrieta, která bude učit děti tančit na písničky z českých pohádek. Starší pořad svého předchůdce Henrieta viděla. „Musela jsem vidět pár dílů, protože podmínkou bylo, aby se žádná z písniček neopakovala. Samotnou mě to zajímalo, protože chci, aby ten náš pořad děti bavil,” usmívá se herečka, známá ze seriálů V.I.P. vraždy či Modrý kód.

Herečka je přesvědčená, že tancovat může každý. „Jsme moderátorská dvojice. Já budu tanec učit a můj kolega to bude plést. Chceme ukázat, že ne každý musí umět tancovat jako ve StarDance, ale důležité je, že člověk má z tancování radost a že nás to všechno baví,” říká Henrieta Hornáčková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám