Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

U nás nepříliš známá, v Americe velká hvězda. Herečku a modelku Lindsey Pelas (26) na sociálních sítích sledují milióny fanoušků. Nachytala je převážně na svůj dekolt, který hraje prim na většině jejích fotek.

Poprsí ji proslavilo, bez něj by se Playboy modelkou asi jen tak nestala. A spoléhá na ně i na téměř každé akci, kde se objeví. Naposledy na přehlídce plavek v Miami, kde usedla v lavici hostů.

Svůj dekolt se modelka nebojí označit jako „genetický dar“. Jenže není všechno zlato, co se třpytí, a nosit tak velká prsa je mnohdy velmi bolestivé. „Když je řeč o vnadách, tak je šílené, jak mě bolí záda. Nosit na hrudi dobrých pět kilo je pro má záda zápřah,“ posteskla si. O redukci neuvažuje.

Vedle modelingu a herectví se Lindsey dala i na „moderování“, rozjela lifestylový podcast, kde chce lidem dokázat, že není materialistická a povrchní, jak si o ní prý mnozí myslí. „Svět je pořád stereotypní a ztotožňuje povahu s fyzickou stránkou. Ale myslím, že většina posluchačů a vůbec komunity na podcastu jsou chytřejší,“ míní. Tak snad nebude zklamaná.

Reklama

Další články

Načítám