Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kourtney Kardashian (45) je možná nejstarší ze slavného klanu, ale za svou sestrou Kim v sexy fotkách rozhodně nezaostává. Její Instagram se speciálně v létě hemží sexy snímky v bikinách, za které sklízí Kourtney ovace od fanoušků i známých.

Je tu ale někdo, komu tyto snímky značně lezou krkem, a to je její přítel Younes Bendjima (25). Pod poslední takový snímek, na kterém Kourtney vystavila svoje luxusní pozadí, dokonce napsal nespokojený komentář.

„Tohle musíš dělat, abys získala lajky?“ napsal jí Bendjima pod fotku, ale později komentář raději smazal. Podle magazínu People mu vždy vadilo, že se jeho partnerka vystavuje světu polonahá. V minulosti to byl dokonce důvod k rozchodu.

Ať se mu to líbí, nebo ne, vypadá to, že s tím nic neudělá. Kourtney totiž za polonahé snímky chválí nejen její sestry, ale také další celebrity. Pár se začátkem týdne vrátil z dovolené na Sardinii, kde byl i s dětmi Kourtney. Pohádkovou dovolenou si prý velmi užili a jejich vztahu prospěla. Zdá se, že to v Younesovi ale vyvolalo trochu majetnické sklony.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám