Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Delilah Hamlin (20) je úspěšnou modelkou a má za sebou spolupráci se značkami jako Tommy Hilfiger nebo Dolce&Gabbana. Luxusní postavu nejspíš zdědila po slavné matce, herečce Lise Rinně (55), která ji i ve svém věku stále ráda ukazuje v plavkách.

Delilah si vyrazila na pláž v Malibu, aby nafotila nějaké snímky v bikinách. Je také často srovnávána s modelkou Gigi Hadid (29). Obě jsou podepsány pod stejnou agenturou, obě mají slavné matky, které byly dříve modelkami a obě mají mladší sestry, které se také našly v modelingu. Mladší sestra Delilah Amelie totiž k modelingu také přičichla, stejně jako mladší sestra Gigi Bella.

Matka Delilah Lisa nedávno oslavila narozeniny tím, že sdílela na Instagramu svoji nahou fotku, která jí však byla smazána. I ve svém věku se stále ráda předvádí, a nedávno dokonce přiznala, že holduje botoxu a výplním rtů. Na to má její dcera zatím snad ještě čas.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám