Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pro mladou zpěvačku Nelly Řehořovou se stalo vystupování na akcích kolem soutěže Muž roku docela příjemným koníčkem. Sedmnáctiletá kudrnatá brunetka je totiž pořád ještě single, takže jí nikdo nebrání, aby chlapce tak trochu sváděla. Na víkendové soustředění si vzala dost provokativní outfit, kdy ukázala, jaké má pěkné bříško.

"Můj status single se nezměnil, ale až se změní, tak budete první, kdo to bude vědět," smála se Nelly před vystoupením během toho, když pozorně sledovala letošní soutěžící. "Já už kluky viděla na tiskovce, takže tam mám asi dva favority. Dřív jsem byla spíš na blonďáky, ale teď už to tak neřeším. Hlavně, aby byl ten kluk hodný. I když na vzhledu samozřejmě taky záleží," řekla nám Nelly.

Líbí se jí, i když jsou kluci svalnatí, ostatně ani ona se za svoji postavu nemusí stydět. "Ale víc fitness je moje sestra. Chci se do toho taky víc zapojit. Zatím si jdu občas zaběhat a se ségrou zajdu do fitka," má zatím štíhlou postavu skoro zadarmo.

Pokud jde o práci, nedávno představila nový videoklip, a už chystá další novinku. "14. září budu vydávat svoji první EP desku," pochlubila se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám