Hlavní obsah
Článek

Při muzikálu Rocky si odrovnal zub. Zpěvák a držitel Thálie Peter Pecha (34) měl už čtyřku vlevo nahoře předtím mrtvou, když si ale musel na jevišti nasazovat boxerské chrániče, postupně se mu zub rozpadl. A musel ven. Při úsměvu je to dost vidět, a když otevře ústa při zpěvu, tak samozřejmě také.

Ne že by se tím chlubil, ale prozradil to náhodou na víkendovém soustředění soutěže Muž roku, kde vystupoval. "Zub mi vytrhli před deseti dny a teď čekám na implantát, což bude trvat minimálně dva měsíce, než se rána zahojí. Musím si dávat pozor na úsměv a naštěstí mám takovou maličkou nandávací protézu, když hraju nebo zpívám, aby to nebylo vidět," zkouší už ve svých devětadvaceti to, co obvykle mívají pánové až v důchodovém věku.

Nechtěli jsme Petra trápit povídáním o chybějícím zubu dlouho, tak jsme ho nechali, aby se pochlubil i pro něj příjemnějšími novinkami. Petr kromě toho, že zkouší další muzikály, připravuje i singl se svojí kapelou. "Bude ho produkovat Jan Muchow, na tuhle práci se hrozně těším. Venku by měl být začátkem podzimu," pochlubil se.

Připravuje také svatbu s přítelkyní, kterou v zimě požádal o ruku. "Teď řešíme organizační věci. Vůbec jsem si neuvědomil, kolik je s tím práce a povinností. Ale těšíme se na to a věřím, že si to užijeme," uzavřel Peter.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám